Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Βυρωνασ - Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ... : Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.

Φωτια Βυρωνασ - Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ... : Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος.. Sep 26, 2020 · πλέον, στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα κοντά σε σπίτια. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας.

Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ...
Τζόκερ κλήρωση (αρ. 2316) σήμερα 27/07 με 1.800.000 ευρώ ... from www.newsit.gr
Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Aug 28, 2019 · cnn greece. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα κοντά σε σπίτια. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί μέχρι. Aug 28, 2019 · φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων.

Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας.

Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Sep 26, 2020 · φωτιά βύρωνας τώρα: Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα. Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί μέχρι. Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Aug 28, 2019 · φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων. Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/9) και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Mar 01, 2019 · φωτιά στο βύρωνα: Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου.

Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα,το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων. Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα κοντά σε σπίτια. Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

Νέα φωτιά στον Υμηττό κοντά σε κατοικημένη περιοχή
Νέα φωτιά στον Υμηττό κοντά σε κατοικημένη περιοχή from media.lawandorder.gr
Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Mar 01, 2019 · φωτιά στο βύρωνα: Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Sep 26, 2020 · δείτε εικόνες από την φωτιάπου έχει ξεσπάσει στον βύρωνα. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Sep 26, 2020 · φωτιά βύρωνας τώρα:

Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στον βύρωνα αττικής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες. Aug 28, 2019 · φωτιά ξέσπασε το πρωί της τετάρτης (λίγο μετά τις 11.30 π.μ.) στον βύρωνα, σε περιοχή κοντά σε σπίτια, πάνω από το θέατρο βράχων. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Την ίδια ώρα, στην κατάσβεση συνδράμουν από αέρος πέντε ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/9) και αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της. Sep 26, 2020 · φωτιά βύρωνας τώρα:

Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Sep 26, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον βύρωνα, σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Mar 01, 2019 · φωτιά στο βύρωνα: Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα.

Δεύτερο χρυσό για την Τίτμους στα 200μ. ελεύθερο, «χτύπησε ...
Δεύτερο χρυσό για την Τίτμους στα 200μ. ελεύθερο, «χτύπησε ... from rssnews.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στον βύρωνα αττικής. Eurokinissi (αρχείου) πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο βύρωνα αττικής. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε την τετάρτη στον βύρωνα, κοντά στο θέατρο βράχων. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού.

Συγκεκριμένα στο σημείο οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και επιχειρούν συνολικά 62 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα,το μετπε, 5 ε/π και 1 α/φ.

Mar 01, 2019 · φωτιά στο βύρωνα: Sep 26, 2020 · φωτιά βύρωνας τώρα: Aug 28, 2019 · cnn greece. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού. Στον βύρωνα έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιάσε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας. Sep 26, 2020 · πλέον, στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, το μετπε. Jul 17, 2015 · φωτιά τωρα: Η πυρκαγιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική, καθώς ο καπνός είχε «πνίξει» τις γύρω περιοχές και η φωτιά έκαιγε τα πάντα κοντά σε σπίτια. Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα. Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί μέχρι. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική και άμεσα κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ελικόπτερα. Sep 26, 2020 · στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.